Enige tijd geleden maakte ik voor mijn internetvriendin cc_volunteer een inspiratieboekje…een dagboekje met fijn papier, met op elke bladzijde een opdrachtje om inspiratie op te wekken. Het werd zo hartelijk ontvangen en zo enthousiast gebruikt (zie hier, leuk geworden, he?), dat ik besloot een inspiratieboekje te maken om te verkopen.

Ik vond een mooi formaat doosje…en mooi papier…oh, enne mooie inkt!

Je hoeft niet bang te zijn om de eerste pagina te verpesten; ik heb al een chique vlek gemaakt, op de doos, ín de doos en op het boekje! Het papier om op te werken is Canson Montval 200 grams grain fin aquarelpapier…heerlijk papier om met elk materiaal op los te gaan! Het boekje is gebonden met ringen zodat je er zelf nog talloze pagina’s aan toe kunt voegen voor als de inspiratie eenmaal gaat borrelen. Hoe mooi zou het zijn om hier perkamentpapier aan toe te voegen, of gekleurd karton, of bewerkte foto’s!!!

Hoewel elke bladzijde een opdracht bevat, kun je – als een opdracht je niet aanstaat – altijd met gesso de opdracht wegkalken en een eigen pagina maken!!!

Dit inspiratieboekje in chique doos kost € 19,95. De verzendkosten zijn 6,75, want het past niet door de brievenbus. Aangetekende verzending kost € 7,00. Als je het wil bestellen, mail dan naar mandy@journalicious.nl.