Het is weer zover! Er staat weer een Basiscursus Kunstzinnig Dagboek op stapel. In 5 lessen van 2,5 uur leer je een scala aan eenvoudige en toegankelijke beeldende en schrijftechnieken om een Kunstzinnig Dagboek mee op poten te zetten of je dagboek uit te diepen.

Ik heb mijn weblog zojuist voorzien van twee links naar cursusinfo. Onder de afbeelding vind je een link naar informatie over de Basiscursus en een link naar reacties van mensen die de basiscursus al deden. En erg inspirerend: werk van cursisten is op deze pagina te bekijken.

De cursus bestaat uit 5 lessen die om de week worden gegeven zodat je ruimschoots tijd hebt om aan de opdrachten te werken. De lessen vinden plaats in mijn zolderatelier in besloten groepjes van ca. 3 deelnemers zodat er voor iedereen veel aandacht is. Bijna privéles, dus!

Dag en tijdstip worden in overleg bepaald wanneer cursisten zich aanmelden.

De lessen zijn erop gericht dat je na de cursus een koffertje technieken tot je beschikking hebt waarmee je in weinig tijd heel veel moois kunt bereiken; zowel wat ontspanning betreft als pagina’s waar je trots op kunt zijn! Dit is een cursus waar je nog lang plezier van zult hebben! Heb je interesse? Neem dan gauw een kijkje bij de cursusinformatie en meld je aan!