This year I’m organising a craft fair with my friend Amber for the 3rd time. Since I’m not expecting any foreign visitors, this entry will be in Dutch by means of exception….

Mandy van Goeije (Journalicious.nl) en Amber Soontiëns (Hippiekuddels.nl) organiseren ook dit jaar weer in samenwerking met hèt tuincentrum van Eindhoven, Tuincentrum Soontiëns:

Crafty Gardens 2010

Eindhovense crafty markt

Op zondag 6 juni 2010 van 11:00 tot 17:00 uur

Dit jaar brengen we de Crafty Gardens op smaak met “Kruiden”.

Kenmerkend voor de Crafty Gardens van de afgelopen jaren zijn de diversiteit en originaliteit van de stands in een supergezellige en gemoedelijke sfeer!

Daarom nodigen we dit jaar opnieuw creatievelingen en artistiekelingen van uiteenlopende disciplines uit om zich te presenteren op deze unieke crafty markt. Wil je meedoen en verkoop je zelfgemaakte en originele artistieke creaties? Meld je dan snel via e-mail aan!

We streven een zo gevarieerd mogelijk aanbod na en daarom zullen we van elke discipline slechts enkele kraamhouders plaatsen. Na ontvangst van je e-mail ontvang je zo snel mogelijk bericht of we plek voor je hebben. Je plaatsing is definitief na ontvangst van je inschrijfformulier en betaling van de kraamhuur.

Voel je vrij om het thema “kruiden” in je werk of je stand te verwerken!

Crafty Gardens zal plaatsvinden op het buitenterrein van Tuincentrum Soontiëns dat haar deuren speciaal voor deze gelegenheid zal openen. De dag zal gezellig worden aangekleed.

Kraamhuur bedraagt  € 35,00 (kraam 4m breed, 1m diep; incl. boven- en achterzeil) Koffie, thee en iets lekkers is in de prijs inbegrepen. Elektriciteit is mogelijk, in overleg (v.a. € 5,00). Voor publiciteit wordt gezorgd.

Voor meer informatie of voor aanmelding, mail naar: mandy@journalicious.nl

Vergeet niet de link van je website mee te sturen of, als je die niet hebt, een paar foto’s die representatief zijn voor je werk!

Kijk op de Crafty Gardens hyves of op craftygardens.web-log.nl voor meer Crafty Gardens info!