Beste Nederlandse lezers van mijn blog…ik heb er lang over gepiekerd. Maar mijn weblog wordt met ingang van strakjes Engelstalig.

Mijn weblog was Nederlandstalig, maar ik heb erg veel anderstalige contacten over de hele wereld. Een tweede weblog vond ik geen goed idee. Dat heb ik al eens gedaan, maar behalve het extra werk dat het met zich meebrengt, sluipt het gevaar van versnippering er ook veel te dicht bij in de buurt.

Bovendien sta ik op het punt een Etsy shop te openen, die wereldwijd te bekijken is. Met het oog op bezoekers via die site,wilde ik mijn blog ook voor die mensen toegankelijk maken. En daarom heb ik besloten mijn weblog vanaf nu in het Engels voort te zetten.

Stiekem vind ik dat niet zo’n opgave…Engels is mijn tweede taal, maar gevoelsmatig mijn eerste. De oplettende bloglezer heeft vast wel gezien dat er met regelmaat Engelstalige dagboekpagina’s voorbij kwamen. Voor mijn website en cursussen maakte ik wel Nederlandstalige pagina’s, maar van nature werk ik liever in het Engels.

So, here we go…as of now my blog will be in English. I hope to welcome my foreign friends here as of now as well…feel welcome!!!